۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۱, شنبه

وزیری با تبلیغات زیاد اما کارکرد معمولی ... آقای حاجی بابایی" فرهنگیان را دیگر نمی توان بازی داد !




در این پست ، مطلبی را از نیز از آقای شیرزاد عبدالهی می خوانید


آقای حاجی بابایی ، " وزیری از جنس فرهنگیان " تصور می کند که با بزرگ کردن برخی مسائل عادی و روزمره می تواند خود را  "محبوب و یا مقبول فرهنگیان " جلوه دهد !
تبلیغات فراوان در مورد پرداخت تمام و کمال عیدی در آستانه نوروز ، اسکان بی سابقه فرهنگیان در مدارس و دستور ویژه وزیر در مورد دادن یک وعده غذای مجانی ، تبلیغات بیش از حد در مورد بیمه طلایی که تفاوت چندانی با بیمه های قبلی ندارد و یا خبری که اخیرا در مورد کارت اعتباری توسط وزیر اعلام شده است همه و همه اقداماتی است که شاید نیازی به این همه تبلیغ نداشته و جزء وظایف عادی و روزمره وزارتخانه محسوب شود !
بخوانید :
هدیه به مبلغ 12 هزار تومان به فرهنگیان طلا شده در هفته معلم ( بیمه طلایی ) ... از طلا گشتن پشیمان گشته ایم !
http://smiedu3.blogspot.com/2010/04/12.html#more

اسکان فرهنگیان در مدارس مجهز ، دستور ویژه وزیر و سنگ تمام خبرگزاری جمهوری اسلامی !! حکایت همچنان باقی است ...
http://smiedu3.blogspot.com/2010/03/blog-post_30.html#more

با این وجود ، این وزیر تاکنون سخنی از افزایش حقوق ، قدرت خرید و یا مشابه آن به میان نیاورده است !
سکوت سنگین حاجی بابایی در مورد بازداشت معلمان - هرچند با توجه به پیشینه ایشان امری قابل پیش بینی بود -نمی تواند برای افکار عمومی فرهنگیان قابل هضم و یا پذیرش باشد ...
بخوانید :
آقای وزیر این دولت...اگر به قول شما همه معلمان وزیران واقعی هستند لطف فرموده مقدمات آزادی این " وزیران در بند " را فراهم نمایید !

http://smiedu3.blogspot.com/2010/04/blog-post_10.html#more


به نظر می رسد که این وزیر کلید موفقیت و احتمالا ورود به مناصب بالاتر آینده را در این گونه روش ها دیده است !
هر چند دیگر این روش ها منسوخ شده است و نمی توان مانند سابق فرهنگیان را بازی داد ...
همکار گرامی آقای شیرزاد عبداللهی یادداشتی را در مورد " کارت اعتباری فرهنگیان " منتشر کرده است که خواندن آن خالی از لطف نخواهد بود .









خبر خوش روز معلم !
وزیر آموزش و پرورش گفت:" آموزش و پرورش اولین وزارتخانه‌ای است که از 12 اردیبهشت ماه کارت خرید یک میلیون و 500 هزار تومانی کارکنان رسمی و پیمانی خود را شارژ می‌کند. باز پرداخت این اعتبار در 24 ماه و با بهره 4 درصد صورت می گیرد و قسط ماهانه آن 70 هزار تومان است."
حاجی‌بابایی تصریح کرد:" هر وزارتخانه‌ای می‌تواند با یکی از بانک‌ها قرارداد ببندد و قرارداد آموزش و پرورش با بانک ملی است و بر اساس این قرارداد طی فرمی که به اداره تعاونی در ادارات آموزش و پرورش داده می‌شود، کارکنان باید آن را پر کنند و سپس وزارتخانه اسامی آن‌ها را به بانک اعلام می‌کند و به ترتیب کارت‌ها شارژ می‌شوند."
وزیر افزود:" آموزش و پرورش اولین وزارتخانه‌ای است که در هفته معلم این کارت اعتباری را اجرایی می‌کند."
آیا گفته های وزیر یک خبر خوش برای فرهنگیان است؟ وزارتخانه ای که همیشه ته صف تخصیص اعتبارات است، چگونه یک باره از همه وزارتخانه ها جلو زده و شاگرد اول شده است؟
اعلام خبر توسط حاجی بابایی به گونه ای صورت گرفته که گویا اعطای این کارت اعتباری گامی در جهت رفاه فرهنگیان است. تبلیغ در مورد اینکه معلمان اولین گروه کارکنان دولت هستند که این کارت اعتباری را دریافت می کنند و زمان شارژ کارتها ( هفته معلم ) بوی رفاه و عیدی می دهد.
همکاران قبل از اینکه ذوق زده شوند، بخش های تکمیلی خبر را بخوانند تا در یابند که چرا فرهنگیان در این ماجرا عزیز و دردانه شده اند. به قول یکی از معلمان " اگر این کارتها امتیازی داشت به ما نمی رسید و یا دست کم اول به فرهنگیان نمی دادند. مثل خیلی چیزهای دیگر که به کارمندان وزارتخانه ها و نهادهای برخوردار می دهند و ما حتی خبرش را هم نمی شنویم!"
به دلایل زیر شارژ کارتهای اعتباری یک و نیم میلیون تومانی اقدامی برای رفاه معلمان و کارمندان نیست.
اول: این تصمیم را شورای اشتغال دولت گرفته است و هدف اعلام شده آن، ایجاد رونق اقتصادی در بخش های تولیدی و توزیعی است. به زبان ساده، به دلیل پایین آمدن قدرت خرید مردم، کالاهای تولیدی در انبار کارخانه ها و فروشگاه های بزرگ باد کرده است. دولت با این سیاست مردم را تشویق به خرید می کند تا جلو ورشکستگی کارخانه ها و فروشگاه ها را بگیرد.
دوم: این طرحی است برای همه کارکنان دولت اجرا می شود. فرهنگیان اول شده اند فقط به این دلیل که تعدادشان زیاد است. از سوی دیگر معلمان به علت گرفتاری مالی همیشه تشنه وامند. یکی از راه های پر کردن چاله های فراوان زندگی فرهنگیان، گرفتن انواع و اقسام وام با هر شرط و به هر میزان است. همکارانی را می شناسم که ته فیش حقوقیشان پس از کسر چند قسط، 10 تا 15 هزار تومان بیشتر باقی نمی ماند.
سوم: شما نمی توانید هر کالایی که نیاز داشته باشید با این کارت خریداری کنید. دارندگان این کارتهای اعتباری مجبور به خرید کالاهای معین با مارک ایرانی از فروشگاه های خاص هستند. قرار است وزارت بازرگانی لیست کالاها را درسایت WWW.EPMS.IR اعلام کند تا فرهنگیان بتوانند کالاهای مورد نیاز خود را انتخاب کنند.
چهارم: یکی از اهداف اعلام شده طرح، توسعه اشتغال است. پیش بینی می شود که خرید و فروش این کارتها توسط دلالان در مقابل فروشگاه های مشمول طرح، باعث توسعه نوعی اشتغال کاذب شود. قیمت نقدی کارت اعتباری توسط بازار سیاه تعیین می شود و در هر حال چند صد تومان از مبلغ کارت کمتر خواهد بود.
پنجم: یک فرهنگی چه با این کارت کالا خریداری کند و چه آن را بفروشد و پول آن را به زخم دیگری بزند، ظرف چند روز این مبلغ هزینه می شود. ای بسا کمی ولخرجی کرده و اجناسی بخرد که خریدشان چندان ضروری نیست. اما مدت 24 ماه باید اقساط وام را که احتمالا ماهانه کمی بیش از 70 هزار تومان است پرداخت کند.
ششم: معلمان از نظر معیشتی و رفاهی شرایط خوبی ندارند، اما قشر فرهیخته ای هستند که از عزت نفس بالایی برخوردارند. دادن وعده های به رنگ سیاسی و گرفتاری های مالی آنها را دستمایه تبلیغات رسانه ای کردن، ظلم مضاعف به این قشر ارجمند است.
کارشناس مسائل آموزش و پرورش





هیچ نظری موجود نیست: