۱۳۸۹ فروردین ۲۹, یکشنبه

بازرسی وزارتخانه در خصوص اخراج آتنا تحقیق کند ...تشکل های معلمی و فرهنگیان نباید برخوردی مانند وزیر با این گونه مسائل داشته باشند ...












" سخن معلم " قبلا در یادداشتی نسبت به عدم واکنش و سکوت وزیر آموزش و پرورش و یا مسئولان این وزراتخانه نسبت به زندانی شدن برخی معلمان و وضعیت بلاتکلیفی آن ها اعتراض کرد:


آقای وزیر این دولت...اگر به قول شما همه معلمان وزیران واقعی هستند لطف فرموده مقدمات آزادی این " وزیران در بند " را فراهم نمایید !
http://smiedu2.blogspot.com/2010/04/blog-post_10.html#more
پاسخ مسئولان نسبت به این موضع ، فیلترینگ بلادرنگ سخن معلم بود !


به نظر می رسد که مسئولان این وزراتخانه قصد و یا نیتی برای وارد شدن در این گونه مسائل را ندارند و همان گونه که انتظار می رفت با توجه به پیشینه آقای حاجی بابایی ( نماینده مجلس و رئیس فراکسیون فرهنگیان ) در مورد پیگیری وضعیت معلمان زندانی در سال 85 که به خاطر اعتراض به عدم اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری در مقابل مجلس بازداشت و مورد انواع تضعیقات و آزارها از سوی وزیر وقت ، فرشیدی قرار گرفتند ؛ این بار نیز با سکوت و بی تفاوتی این " وزیری از جنس فرهنگیان " روبه رو شود !


چندی پیش " آتنا بهمنی" دانش آموز مدرسه راهنمایی نمونه نورالهدی شهر بندرعباس در حلقه همین مهر ورزی ها مسبوق به سابقه قرار گرفت !


خبر را را به نقل از آقای شیرزاد عبداللهی بخوانید :


" بازرسی وزارتخانه در خصوص اخراج آتنا تحقیق کند


اگر این خبر صحت داشته باشد مایه شرمساری همه فرهنگیان است.


به گزارش سایت های خبری روز شنبه هفته گذشته ، مدیر مدرسه راهنمایی نمونه نورالهدی شهر بندرعباس ، خانم (د )، با جمع کردن دانش آموزان مدرسه از آنان خواست تا ارتباط خود را با یکی از دانش آموزان کلاس سوم این مدرسه ، آتنا بهمنی، که مادرش به دلایل سیاسی زندانی است ، قطع کنند.


مطابق خبر منتشر شده ، خانواده بهمنی با مدیر مدرسه تماس می گیرند و مدیریت مدرسه راهنمایی نورالهدی این برخورد را خواست مسولان بالاتر دانسته و گفته است که با پا در میانی وی به این دانش آموز فقط اجازه داده می شود که بدون شرکت در کلاسها، امتحان پایان سال خود را بدهد و بعد از آن نیز از این مدرسه اخراج می شود.


آتنا کمتر از ۱۴ سال سن دارد و دانش آموز نمونه سه سال اخیر مدرسه بوده است . روشن است که مسئولیت فعالیت های پدر و مادر به عهده فرزند یا فرزندان نیست و مجازات فرزندان به خاطر عملکرد والدین غیر قانونی است. آئین نامه انضباطی مدارس هم به مدیر مدرسه اجازه چنین برخوردی را نداده است.


حتی اگر این دانش آموز خود مرتکب تخلف انضباطی شده باشد ، باز هم محرومیت از کلاس و اخراج او از مدرسه غیر قانونی است. تنبیه دانش آموزان مراحل و مراتبی دارد که از تذکر شفاهی شروع می شود و سنگین ترین تنبیه انضباطی ، انتقال دانش آموز به مدرسه دیگر است.


اشاره مدیر مدرسه به مقامات بالاتر این شائبه را ایجاد می کند که این گونه برخوردها رویه جدیدی است که از سوی وزارت آموزش و پرورش اتخاذ شده است.


وظیفه دفتر بازرسی و نظارت آموزش و پرورش ودفتر وزیر است که سریعا در مورد این خبر تحقیق نموده ودر صورت صحت با مدیر خاطی و آمران برخورد قانونی صورت گیرد و این گونه اقدامات رسما و به صورت علنی محکوم شود . "


سخن معلم نیز به جد خواهان رسیدگی به وضعیت این دانش آموز مورد ظلم قرار گرفته می باشد و دلیلی ندارد که یک نفر بخواهد تاوان فرد دیگری را بدهد و این بر خلاف بدیهی ترین و ابتدایی ترین حقوق انسانی و شهروندی می باشد .


اما نکته آخر ، انتظار از همکاران و فرهنگیان در این گونه موارد می باشد .


 تشکل های معلمی و فرهنگیان نباید برخوردی مانند وزیر با این گونه مسائل داشته باشند ...


۱ نظر:

ناشناس گفت...

هر دم از این باغ بری میرسد.........